styrbag

Kommende aktiviteter

Lør 08 Okt, @08:00 - 14:00
Pilketure efterår 22
Lør 08 Okt, @14:01 - 16:00
Søbegravelse
Lør 22 Okt, @08:00 - 14:00
Pilketure efterår 22

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/johs-hejlesen.dk/public_html/templates/johshejlesen_jom3_43_art44_3/functions.php on line 199

Ungdomsafdeling

Ungdomsafdelingen

På sommertogt med
snurrevodskutteren
HG 159 Johs. Hejlesen


- ud og træffe unge fra andre skibsprojekter
ved stævner både i Danmark og i udlandet


Måske lige noget for dig?

For at deltage skal du være mellem 13 og 25 år, være medlem af “Støtteforeningen for “Snurrevodskutteren HG 159 Johs. Hejlesen", og i ungdomsafdelingen skal du lære:
- Om sikkerhed til søs.
- Praktisk sømandsskab (knob, stik og splejsning m.m.) så du kan hjælpe med at passe og sejle skibet.

Det er ikke svært, og samtidig er du med til mange andre sjove aktiviteter i klubben, hvor du bl.a. kan lære noget om livet i havet, fiskeri og livet til søs. Du kan også lære mere om, hvad man laver i de forskellige erhverv, som findes i havnemiljøet, og om uddannelsesmuligheder på området.

For medlemmer, der er fyldt 16 år, vil ungdomsklubben så vidt muligt arrangere undervisning til:
- Duelighedsprøve i sejlads
- Motorpasning
- Røde Kors Mærkeprøve i Førstehjælp
- VHF radio telefoni certifikat

Derigennem bliver du kvalificeret til at sejle og passe “HG 159 Johs. Hejlesen”, og selvfølgelig også andre skibe og joller, hvilket du kan have nytte af, hvis du får interesse for fritidsfiskeri og fritidssejlads m.m.

Hvad koster det?
Som tidligere nævnt skal du være medlem af “Støtteforeningen for Snurrevodskutteren HG 159 Johs. Hejlesen” gennem personligt eller familie gruppemedlemsskab, der begge koster 250 kr. i kontingent pr. år.
Aktiviteterne gennemføres med tilskud fra forskellige offentlige støtteordninger. Der vil i forbindelse med aktiviteterne kunne forekomme egenbetaling til f.eks. forplejning, undervisning og afholdelse af duelighedsprøver m.m. Dine personlige udgifter afhænger derfor af hvilke og hvor mange aktiviteter, du deltager i. Udgifterne vil dog være rimelig overkommelige.

Til de voksne
Vi forventer at nogle af de ældste medlemmer efterhånden bliver ungdomsledere i klubben, men der vil være brug for flere til at tage sig af aktiviteterne med de unge.
Er du interesseret i som leder at deltage i aktiviteterne sammen med de unge, og har du relevant erfaringsmæssig baggrund og flair for at guide ungdommen gennem klubaktiviteterne? Så hører vi meget gerne nærmere fra dig. Det vil ikke være alt for tidskrævende, og aktiviteternes indhold vil være grundigt belyste gennem vejledende indholdsbeskrivelser. Kom og vær med i en aktiv og sjov fritid sammen med de unge.

Henvendelse
Alle interesserede kan få yderligere oplysninger og tilmelde sig ved henvendelse til:

Foreningsformand
Ole Nielsen
Telf. 98 94 15 79 /21 72 40 09